Létezik megoldás a problémádra!

Az elhízás alattomos és lassú folyamat. Az évek során egyre nagyobb a terhed, egyre kevesebb a szabadidőd és az anyagcseréd is lassul. A stresszt egy falattal próbálod feloldani, és a hűtő is csak akkor van biztonságban, ha nem vagy otthon. Kipróbáltad a divatos diétákat, hirtelen leadtál egy csomót, mégis visszajött. Ha ismerős bármelyik mondat, nem vagy egyedül. Átmentem én is néhány hullámon, mire megtaláltam a tartós eredményhez vezető utat. 5 évig tanultam pszichológiát egyetemen, kerékpáros edző és fitness instruktor képzést is elvégeztem, a folyamatos önfejlesztés mellett, mire összeállt a kép. Bár a kalóriadeficit a fogyás záloga, ennek elérése a jó szokások kialakításával kezdődik. Alakítsuk ki együtt a te utadat az egészségesebb élet felé!

 Hátterem

Egészen fiatal koromtól az érdeklődésem középpontjában az emberi test és lélek működése állt. Felfedezni magam és a határokat, megküzdeni a kihívásokkal és érzelmi terhekkel, hol sikeresen, hol nyögvenyelősen. Egyetemen pszichológiát tanultam, a gondolkodás, viselkedés szabályozása érdekelt, de végül magával ragadott az élet. Húszas éveim végén visszataláltam a kerékpározáshoz, nem sokkal később kerékpáros edző képesítést szereztem és mai napig a fő sportom. Később belekóstoltam a triatlonba, és végül a quadratlonnál kötöttem ki, ahol a kajak a negyedik sport. Az elmúlt években több korosztályos dobogón álltam világ és Európa-bajnokságokon. A sport mellett elvégeztem a Fitness-wellness instruktőr képzést is, mivel az irodai élet a sport ellenére is elkezdte rombolni az egészségem. Többször küzdöttem kisebb-nagyobb súlyingadozással, hangulati és érzelmi problémákkal, amiket hosszú évek önfejlesztésével és gyakorlással sikerült megoldanom. Ezt a tudást szeretném megosztani Veled is, hogy neked is könnyű legyen az élet!

Megoldások

Az életmódváltás papíron egyszerűnek tűnik, de számtalan apró lépésben megtett hosszú és kihívásokkal teli folyamat. Lesznek mélypontok, kudarcok, komfortzóna fájdalmas elhagyása, és bizonyos dolgok feladása. Nehéznek tűnik, de az eredmény mindennél többet ér. Senki nem akar egy roncs lenni nyugdíjba vonulása előtt. Az én küldetésem, hogy melletted álljak, és átsegítselek az akadályokon.

Pszichológiai és élettani alapokon nyugvó módszerek

Egyéni igényeidhez igazított program

Diszkrét, bizalmas és szakmai támogatás

Célom, hogy segítsek elérni a lehető legegészségesebb állapotod. Hiszek abban, hogy a boldog élet feltétele az általunk elért eredmény, és hogy szabadok lehessünk. Szabadok a testünk korlátainak kitágításával, a mentális állapotunk normalizálásával és szabályozásával, a pénzügyeink és motivációnk rendberakásával. A testsúlyod optimalizálása ezeknek a dolgoknak a rendberakásával kezdődik, és mindazon szokások, folyamatok eredménye lesz, amiket közösen kialakítunk, hogy az életed újra sínre kerüljön. Természetesen a célt te határozod meg, és közösen választjuk ki az eszközöket, amik ebben segíteni fognak, legyen szó edzésről, táplálkozásról, egészséges szokásokról vagy mentális egyensúlyról. 

Mi a cél?

134%

Ha csak 1%-ot javítasz minden nap az életeden, az egy hónap alatt 34%-os javulás!

Bárhonnan indulsz most, kitartással el fogjuk érni a célodat.